Главная » 2010 » Апрель » 29

Цены на жилье в Киеве в 2011 году могут возобновить рост.

Такой прогноз сделал сегодня на пресс-конференции заместитель министра регионального развития и строительства Дмитрий ИСАЕНКО.

"В связи с тем, что объектов, строительство которых начинается, почти нет, в прошлом году мы выкупили преимущественное большинство жилья с высокой степенью готовности, плюс мы будем выкупать в этом году, то я думаю, что цена на жилье в следующем году будет расти", - сказал он.

При этом он не озвучил возможный процент роста цены, отметив, что "ближе к концу года спрогнозировать эти цены Минрегионстрой сможет".

Д.ИСАЕНКО добавил, что сегодня средняя цена на жилье в столице составляет от 7 до 10 тыс. грн за 1 кв. м. "Цена ниже, чем 7 тыс. грн за 1 кв. м быть в Киеве не может. Я думаю, что такая цена в этом году
http://gigamir.net/news/economy/tariff/pub55039/
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 437 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Не только бюджетники и пенсионеры, но и бизнес все больше привыкает полагаться на льготы и дотации из государственного кармана. В результате бюджет с каждым годом все сложнее привести к сбалансированному состоянию, а страна плотнее садится на иглу внешних заимствований.

Такое мнение в интервью «Зеркалу недели» высказал председатель правления АБ «Старокиевский банк» Юрий Яременко.

«За последние десятилетия украинца отучили трудиться. И он сегодня не только не хочет, но уже и не умеет, не может работать», — убежден Яременко. 

По его словам, сегодня украинцев с высоким КПД не более десяти процентов, при этом более-менее продуктивно трудится лишь около четверти трудоспособного населения. 

Одна из главных причин этого, по мнению Яременко, кроется в том, что после распада СССР украинцам начали навязывать мнение об уникальности украинской нации и исключительном геополитическом положении страны, находящейся на пересечении трансконтинентальных коридоров. 

«Я считаю, никакой уникальности нет ни в самой нации, ни в геополитическом положении страны. Существуют преимущества, которые можно использовать с умом, но они, конечно же, так не используются. А украинец уже испорчен баснями об исключител ... Читать дальше »

Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 457 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Кредит на 19 мільярдів доларів на два з половиною роки отримає Україна від Міжнародного валютного фонду. Сторони вже узгодити основний текст угоди. Про це повідовим віце-прем'єр з економічних питань Сергій Тігіпко.

Місія МВФ має прибути до України одразу після травневих свят. Тігіпко  прогнозує - гроші МВФ можуть надійти вже у червні.

Сергій Тігіпко, віце-прем'єр-міністр України з економічних питань: "Днів 10-12 ми будемо працювати з місією. Якщо будуть позитивні висновки - мі підпишемо угоду. Після цього два тижня повинні вивчити директори. Є випадки, коли вони голосують через 48 годин. Через 2-3 тижні буде голосування. Це буде в червні і фактично одразу після цього гроші почнуть надходити в країну".

У Міжнародному валютному фонді після візиту Тігіпка  до Вашингтону підтвердили: відносини з Україною покращилися.

Водночас головний фінансист в колишньому уряді Тимошенко Ігор Уманський прогнозував, що угоди стосовно Чорноморського флоту та новий бюджет можуть ускладнити переговорний процес із МВФ.

Нагадаємо, формальною причиною для призупинення співпраці між Україною та фондом стало ухвалення закону про соцстандарти. Виплати за ним, як повідомили в уряді, розпочнуться вже з наступного місяця.

http://5.ua/newsline/247/0/66041/
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 445 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

В четверг стало известно, что миссия МВФ приедет в Киев 17 мая — в тот самый день, на который запланирован визит в украинскую столицу президента России Дмитрия Медведева. «Основными вопросами повестки дня станет обсуждение реалистичности доходной части бюджета-2010, сбалансирования финансов «Нефтегаза» и проведения структурных реформ», — объяснил программу переговоров вице-премьер Сергей Тигипко. По его словам, Кабмин рассчитывает на новую программу сотрудничества с МВФ, по которой Украина хочет получить $19 млрд в течение 2010—2012 годов.

http://www.segodnya.ua/news/14133840.html
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 405 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Новий Дніпропетровський завод ракетно-авіаційних агрегатів вироблятиме агрегати і деталі для ракетно-авіаційного комплексу, –повідомили Радіо Свобода у відділі маркетингу Державного підприємства «Південний машинобудівний завод».

Новий завод є комплексом у складі «Південного машинобудівного заводу.

На підприємстві, як передбачається, здійснюватимуть процес механічної обробки, кінцевого збирання і випробування агрегатів шасі для літаків Ан-148 і Ан-140. Крім того, там здійснюватимуть механічну обробку деталей і компонентів для ракет-носіїв.

Новий завод включає в себе вже працюючі механообробні цехи.
Як зазначили на підприємстві, процес створення нового заводу ракетно-авіаційних агрегаті» є одним із перших етапів модернізації Південного машинобудівного заводу. Зміни в структурі «Південмашу» покликані вивести підприємство «на новий рівень, відповідний новим вимогам сучасного ринку».

Представники департаменту маркетингу «Південмашу» заявили, що найближчим часом оприлюднять й інші рішення керівництва щодо реструктуризації підприємства.
http://www.radiosvoboda.org/content/news/2028486.html
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 464 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Луцьким любителям театру показали марнославство, продажність, підступність, зраду та інші негативні сторони людської натури, з допомогою яких можна маніпулювати особистістю. Усе це – про виставу «Забути Герострата» за Григорієм Горіним, яку широкому загалу 28 квітня представила аматорська театр-студія «Синій Птах».

Щоправда, незважаючи на безкоштовний вхід, глядачів зібралось небагато – приблизно половина актового залу корпусу №1 Волинського національного університету імені Лесі Українки. Проте ті, хто таки завітав, не були розчарованими.

Розпочинається трагіко-комедія «Забути Герострата» із розповіді про храм Артеміди Ефеської, який будувався 120 років і був спалений у IV столітті до нашої ери торговцем Геростратом, який забажав прославитися на віки на сторінках історії. «Храм простояв сто років, хоча міг простояти тисячі», – розповідають зі сцени.

За підпалювання храму злодія наказали забути, а його самого мали б покарати на смерть. Однак, сидячи за гратами, він маніпулює усіма, хто опиняється поряд. Тюремщика він підкуплює за гроші, дружину володаря Ефесу – з допомогою її марнославства, володарем маніпулює через його слабкість і неспроможність самостійно приймати рішення.

Непідвладним підступному в’язню лишився верховний суддя, який все ж карає злочинця на смерть. Проте палій досягнув своєї мети – Герострата не забули. Хоча імен тих, хто будував храм Артеміди, не пам’ятають.

Варто зауважити, що режисер ... Читать дальше »

Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 414 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Дартс включено до переліку видів спорту, які визнані в Україні. Про це повідомили у Волинській федерації дартсу.

Наказом по Міністерству у справах сімї, молоді та спорту № 1064 дартс тимчасово внесено до переліку видів спорту, що визнані в Україні.

«Тобто в наступному – 2011-му, або ж 2012 році ймовірно, можна буде бачити дартс у переліку неолімпійских видів спорту, що визнані в Україні», - зазначив президент ВФД Дмитро Бородулін.

Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 394 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Дартс включено до переліку видів спорту, які визнані в Україні. Про це повідомили у Волинській федерації дартсу.

Наказом по Міністерству у справах сімї, молоді та спорту № 1064 дартс тимчасово внесено до переліку видів спорту, що визнані в Україні.

«Тобто в наступному – 2011-му, або ж 2012 році ймовірно, можна буде бачити дартс у переліку неолімпійских видів спорту, що визнані в Україні», - зазначив президент ВФД Дмитро Бородулін.

Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 474 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

У Любомльському районі триває місячник «Милосердя», спрямований на підтримку соціально незахищених верств населення краю. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили у Любомльській РДА.

Станом на сьогоднішній день, від підприємств, установ, організацій зібрано майже півтори тисячі гривень. На таку ж суму 165 малозабезпечених громадян району отримали до Великодніх свят паски і крашанки, 46 осіб отримали натуральну допомогу – продукти харчування, одяг, взуття.

До акції долучилися підприємства, установи, організації різних форм власності, духовенство, районні організації окремих політичних партій. Триватиме місячник до середини травня, тоді ж буде підбито підсумки.
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 452 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

В Україні з кожним роком зменшується кількість новонароджених дітей, від яких відмовились батьки. Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, протягом 2009 року також скоротилася кількість відмов батьків від новонароджених дітей. Так, минулого року батьки відмовились від 865 новонароджених, що на 5% менше, ніж у 2008-му.

За даними Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді та Міністерства охорони здоров’я України, загалом динаміка скорочення кількості новонароджених, від яких відмовилися батьки, за останні роки виглядає таким чином: у 2004 році – 1549 відмов від новонароджених; 2005-му – 1246; 2006-му – 998; 2007-му – 1027; 2008-му – 909; 2009-му – 865.

У прес-службі Мінсім’ї констатували, що свій внесок у позитивну тенденцію до зменшення раннього соціального сирітства роблять центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які з 2005 року впровадили у свою діяльність роботу із запобігання відмовам від новонароджених дітей шляхом соціальної підтримки та надання соціальних послуг жінкам, котрі опинились в складних життєвих обставинах.

Так, за даними Держсоцслужби, завдяки роботі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у пологових будинках, жіночих консультаціях з початку 2005 року було попереджено 1636 відмов від новонароджених дітей.

Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 481 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Ковельський міський голова Сергій Кошарук зустрівся із представниками благодійного фонду «Допомога дітям Ковеля» із міста Барзінгхаузена. Про цеі нтернет-видання «Волинська правда» повідомили у Ковельському МВК.

Близько 20 років завдяки цій організації та її керівнику Лілії Бішофф ковелькі діти їздять на оздоровлення в Німеччину.

Сергій Дмитрович подякував громаді та бургомістру Барзінгхаузена Вальтеру Цизенісу за таку ініціативу та висловив сподівання, що ця традиція продовжиться і надалі.

У цьому році понад 20 юних ковельчан протягом місяця відпочиватимуть у Німеччині. Всі вони житимуть в родинах, матимуть змогу подорожувати країною, знайомитись із звичаями німецького народу, спілкуватись із своїми ровесниками.

Під час зустрічі мер Ковеля розповів гостям про місто, ознайомив з роботою культурно-просвітницького центру, відповів на запитання. Для німецької делегації була організована екскурсія залами культурно-просвітницького центру.
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 456 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Куплю автомобілі різних марок. Без документів, на запчастини.Тел.0508224425
Категория: ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН | Просмотров: 476 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Продам автомобілі різних моделей. Тел.0664080292
Категория: ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН | Просмотров: 433 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Продам нерухомість в м.Луцьку, а зокрема квартири, будинки, земельні ділянки, тощо. Тел. 0990734094, 0673610357
Категория: ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН | Просмотров: 496 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Куплю нерухомість в м.Луцьку, без посередників, розгляд усіх варіантів. Тел. 0666449449
Категория: ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН | Просмотров: 448 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Куплю 1-кімнатну квартиру в м.Луцьк. Тел. 0503787721
Категория: ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН | Просмотров: 524 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі міста Луцька, 2/5/ц, 31 кв.м., житловий стан, 28000,00 дол.США. тел. 0990734094
Категория: ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН | Просмотров: 501 | Добавил: monkmax | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)