Главная » 2010 » Апрель » 25 » У Януковича оцінили кадровиків Клімчука
07:41
У Януковича оцінили кадровиків Клімчука
В Адміністрації Президента України відзначили високий фаховий рівень кандидатів на ключові посади в області, − інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Після повернення з Азербайджанської Республіки зі столичного аеропорту «Бориспіль» голова облдержадміністрації Борис Клімчук зустрівся із заступником Глави Адміністрації Президента України Станіславом Скубашевським. У розмові було відзначено високий фаховий рівень та потенціал кандидатів на посади заступників голови ОДА та голів райдержадміністрацій, яких представив у своєму поданні, перед вильотом до Баку голова облдержадміністрації Борис Клімчук, − повідомили у прес-службі голови ВОДА.

Співбесіди з кандидатами відбувалися у Кабінеті Міністрів України та в Адміністрації Президента України 22-23 квітня 2010 року.

Отож, незабаром можемо очікувати призначень на ключові посади в області.

Цього ж дня голова облдержадміністрації Борис Клімчук мав зустріч з Міністром фінансів України Федором Ярошенком стосовно обговорення кандидатур на посаду начальника Волинської митниці.

Нагадаємо, що як раніше повідомляв «Волинський інформаційний портал ОnLine», 22 квітня, у Києві перебував «десант» волинян, які мають шанси сісти у владні крісла краю.

Більш ніж десяток знаних на Волині людей прибули до столиці України − вони приїхали на співбесіду в Кабмін. Зокрема це керівник Волинської облорганізації Партії регіонів Олександр Башкаленко (його ім’я уже було озвучений як ім’я першого заступника голови ВОДА), його партійний зам Олександр Курилюк, а також Станіслав Ющик, Едуард Стоєв та Віталій Карпюк.

Ще співбесіди проходять, бо мають шанси залишитися на посадах голів РДА, Леонтій Кричкевич (Ківерцівщина), Володимир Демчук (Луцький район), Василь Корець (Любешівщина) і Валентин Скуба (щоправда, зі зміною Ковельщини на Володимирщину). Серед претендентів також звучать прізвища Мазурoк (Локачинський район), Володимир Найда (Шацький), Дишлюк.

Джерело: http://pravda.lutsk.ua/news/20161/
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 411 | Добавил: monkmax | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]