Главная » 2010 » Январь » 8 » Проект диспетчерської вишки за два мільйони
12:43
Проект диспетчерської вишки за два мільйони

Тендерний комітет Державного підприємства обслуговування повітряного руху України 28 вересня 2009 року підвів підсумки відкритих торгів на закупівлю робіт з розробки проектно-кошторисної документації "Аеродромно-диспетчерська вишка в аеропорті м. Дніпропетровськ". За інформацією ProTorgi.Info, переможцем тендеру стало ПП "Декарт". Договір між замовником і переможцем торгів підписано 27 листопада 2009 року, на суму 1,8 млн. грн.
Для прийому пасажирів, що прилітають на ЄВРО-2012 міська інфраструктура повинна бути оновлена. Це стосується й аеропорту Дніпропетровськ. Чемпіонат не за горами, а тендер на проектування диспетчерської вишки тільки завершено. Але ж документація має ще пройти державну експертизу, та й побудувати її за місяць не вийде. Тим більше, що перша спроба провести тендер із цим самим лотом, що відбувся в серпні, успіхом не увінчалася.
Диспетчерська вишка дозволить аеропортові Дніпропетровськ приймати більше літаків і збільшити пасажиропотік.
За інформацією, доступною з відкритих джерел, у 2009 році замовником проведено 226 тендерів загальною сумою 573,7 млн. грн. Запросити на торги ЗМІ, замовити інформаційний супровід тендеру, забезпечити прозорість проведення процедури закупівлі можна звернувшись до фахівців Інформаційного Агентства ПРОТОРГИ.
http://www.protorgi.info/ua/starosti/2010/01/art0801155.html
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 619 | Добавил: monkmax | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]