Главная » НАШІ НОВИНИ
« 1 2 ... 29 30 31 32 33 »
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 370 | Добавил: kyrkyl | Дата: 28.02.2012 | Комментарии (0)

У ІІІ кварталі поточного року інвестори купували і продавали приблизно по 7 мільярдів акцій в день.
Пише The Wall Street Journal, посилаючись на дані NYSE, Nasdaq і American Stock Exchange. У порівнянні з ІІ кварталом, обсяг біржових угод зменшився на чверть, в середньому ж у 2010 році в США продають по 8,8 млрд. акцій за добу. Це - найнижчий обсяг торгів на американських біржах з 2008 року. Трейдери пояснюють це тим, що люди надають перевагу інвестиціям у надійніші інструменти, наприклад в облігації. До того, все більше інвесторів купує ф'ючерси, а не акції, або ж торгує на іноземних фондових майданчиках.
 
http://www.24tv.com.ua/news/1/3/50969
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 454 | Добавил: karjerustka | Дата: 05.10.2010 | Комментарии (0)

  
    Антивірусна лабораторія PandaLabs виявила новий шкідливий код Bandra.GUC, який приваблює користувачів за допомогою відеоролика про порятунок застрягли чилійських шахтарів. Це новий різновид відомого банківського трояна з сімейства Banbra, який вперше з'явився в 2003 році.

Цей троян розроблений для викрадення паролів користувачів в той час, коли вони здійснюють банківські операції в режимі онлайн. Серед банків, які зазнали атаці цього шкідливого коду, виявилися банк Santander і банк Бразилії. Коли користувач заходить на один із сайтів, який опинився під впливом трояна, то Banbra.GUC відображає фальшиву сторінку, яка в точності копіює справжню. Як тільки користувач вводить свої ім'я і пароль, програма автоматично закривається і перенаправляє на справжній сайт банку. Після цього троян автоматично відправляє викрадені дані на електронну пошту творця.

«Цей троян особливо небезпечний, тому що він не тільки викрадає особисті дані користувача, але й встановлює інше шкідливе ПЗ, контрольоване Інтернет-шахраями, - попереджає Луїс Корронс, технічний директор PandaLabs. - Подібні загрози зазвичай поширюються через електронну пошту або соціальні мережі, користувачам приходять повідомлення, які містять посилання на відеоролики YouTube. При переході по цьому посиланню, людина дійсно бачить відеоролик, але в цей час на його ПК завантажується троян».
 
 Cybersecurity
http://www.cybersecurity.r ... Читать дальше »
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 405 | Добавил: karjerustka | Дата: 27.09.2010 | Комментарии (0)

Серед українців поширюються негативні очікування з приводу майбутнього врожаю, можливої другої хвилі кризи, а також намірів влади провести непопулярні реформи.
 
   В Україні вже другий місяць поспіль псуються очікування населення щодо поліпшення ситуації в економіці. Ще в травні майже половина населення (48,5%) з оптимізмом дивилася в майбутнє, а вже на початок серпня число оптимістів в країні скоротилося до 43,2%. Про це свідчить дослідження споживчих настроїв в Україні, що проводиться компанією GFK Ukraine спільно з Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД). Так, за червень-липень індекс споживчого настрою скоротився з 97 до 86,4 пунктів (особливо різке падіння сталося в останньому місяці - на 8,1 пункт). Це означає, що ще в травні майже половина населення (48,5%) з оптимізмом дивилася в майбутнє, а вже на початок серпня число оптимістів у країні скоротилося до 43,2%. На думку Миколи Івченка, керівника інформаційно-аналітичного центру Forex Club в Україні, це пов'язано з негативними очікуваннями населення з приводу майбутнього врожаю, можливої другої хвилі кризи, а також намірів влади провести непопулярні реформи. В основному падіння індексу споживчих настроїв сталося через те, що в українців різко погіршали очікування відносно особистого матеріального становища (з 107,3 пунктів у травні до 95,3 в серпні). Знизилася і оцінка перспектив росту економіки (з 109 до 87,4 пунктів). "Наміри провести низку непопулярних реформ, зо ... Читать дальше »
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 499 | Добавил: karjerustka | Дата: 27.09.2010 | Комментарии (0)

     Державний контроль за дотриманням законодавства у сфері інтелектуальної власності, зокрема, поширенням аудіо- та відеопродукції, в Україні здійснюють лише 14 державних інспекторів. А оскільки ринки, де продається піратська відео- та аудіопродукція, є практично в кожному обласному центрі, вони не в змозі перекрити всі нелегальні потоки. Про це сьогодні на прес-конференції заявив голова Державного департаменту інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України Микола Паладій, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу. "Силами 14 інспекторів на всю державу, скажу відверто, закрити всі ці питання (поширення піратської продукції - ред.) в Україні, мабуть, нереально", - сказав М.Паладій. Він додав, що спільно з МВС було порушено і доведено до суду декілька кримінальних справ. Однак загальна ситуація в державі така, зазначив голова департаменту, що коли піратство поборюють в одному місці, воно виникає в іншому. "Тому, я вважаю, з піратством треба боротися більше ідеологічними методами, якими ми вже боролися декілька років тому", - зазначив він. М.Паладій, зокрема, нагадав, що коли уряд США вирішив застосувати торговельні санкції щодо України через використання неліцензійний копій програмного забезпечення, у ЗМі було дуже багато інформації щодо цього, а декілька заводів з виробництва неліцензійних компакт- дисків було закрито. Тоді обсяги використання піратської продукції в Україні вдалося дещо зменшити. "Але я не скажу, що цю проблему ліквідовано - ... Читать дальше »
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 483 | Добавил: karjerustka | Дата: 26.09.2010 | Комментарии (0)