Главная » 2010 » Апрель » 25 » На Волині – нові керівники ДПА та УБОЗ
07:45
На Волині – нові керівники ДПА та УБОЗ

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час наради для налагодження системної взаємодії між правоохоронними, контролюючими та податковими органами влади представив новопризначених керівника Державної податкової адміністрації в області Миколу Васильовича Гринюка та начальника управління БОЗ УМВС України в області Сергія Володимировича Горбатюка.

Як зазначив керівник області, головне управління фінансів облдержадміністрації та органи ДПА в області постійно обмінюватимуться службовою інформацією, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі Волинської ОДА.

"Проблема відкритості інформації - це велика проблема в моїй державі", - зазначив голова облдержадміністрації, - "інформаційні бар’єри потрібно ламати". Він запевнив, що це буде головним лейтмотивом його роботи.

Борис Клімчук звернувся до присутніх керівників правоохоронних, контролюючих та податкових органів: "Ваша робота має бути взаємною, коректною і щоденною. Міра вашої відповідальності при цьому величезна. Ваше завдання не тільки зібрати, але й не нашкодити. На першому місці мусить стати профілактика правопорушень, а не силові методи боротьби".

Що стосується наповнення бюджету в частині митних надходжень, то голова облдержадміністрації висловив сподівання, що обидві митниці виконають планові показники, адже працюватимуть за тактикою: "більше клієнтів, більше грошей".

http://www.zaxid.net/newsua/2010/4/24/155033/

Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 453 | Добавил: monkmax | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]