Главная » 2010 » Апрель » 25 » На нараді з правоохоронцями Клімчук згадав про «маски-шоу» та повідав про кадри
07:43
На нараді з правоохоронцями Клімчук згадав про «маски-шоу» та повідав про кадри
Волинський губернатор Борис Клімчук провів нараду з представниками силових і контролюючих відомств, − повідомляє кореспондент інтернет-видання «Волинська правда».

«Я прошу керівників центральних органів, міністерств та відомств про дуже важливу річ. Ви може подобатись один одному, можете не подобатись, але ваша взаємодія робоча має бути коректною, щоденною і без задньої думки», − сказав Клімчук та звернувся до новопризначеного голови ДПА у Волинській області Миколи Гринюка: «Миколо Володимировичу, ви маєте сформувати, переформатувати колектив заступників, згідно указу президента всі призначення керівників та їх заступників погоджуються зі мною... Я буду лояльний, але процедуру ми будемо з вами виконувати». На нараді голова ВОДА запевнив присутніх, що «бюджет найближчими днями буде прийнятий».

Продовжуючи свій виступ перед правоохоронцями Клімчук заявив: «Ми маємо, і не тільки наша область, «вексельно-педевешні хмари», які висять з 96-97 років над обласними бюджетами. У нашому вимірі це близько 200 мільйонів гривень». Учергове Клімчук заявив і про те, що «хотів би коректної роботи від засобів масової інформації». «На жаль, я продовжую спостерігати, що ми розказуємо про те, що ми будемо робити, кого притягнемо до відповідальності… Зробіть справу і доведіть її в суді», − звернувся після цього Клімчук до силовиків, яким вказав бути «коректно публічними».

Згадав Клімчук і про ситуацію на підприємстві «Волиньхолдинг», що у Смолигові і належить корпорації Nestle. «До речі, про «Торчин-продукт», не приємно… Коли, пробачте, «маски-шоу» влаштовуються без будь-якої підстави… Ви знаєте, що акції Nestle проходять котування на Лондонській біржі і скандал міг бути серйозний… Міра вашої відповідальності має бути і для того, щоб не нашкодити», − зауважив голова ВОДА.

У свою чергу на нараді Микола Гринюк подякував Клімчуку, що той «висловив довіру» його призначенню на посаду. Гринюк навіть зацитував слова Клімчука 10-ти річної давнини: «Рівень патріотизму вимірюється рівнем сплати податків». Разом з тим Гринюк заважив, що про «структуру» його відомства вони з Клімчуком «поговорять уважно». Продовжуючи кадрову тематику Борис Клімчук заявив, що сьогодні вечором вже будуть підписані розпорядження про призначення заступників. Також Клімчук повідомив і те, що порадившись з головами районних державних адміністрацій він і його підлеглі дійшли висновку – оптимізувати кількість заступників голів РДА.

Сам же Клімчук нагадав, що у нього в штаті буде працювати 5 заступників. «Хоча був варіант ще одного взяти», − сказав губернатор. «У Вас 5, а у нас майже 9-ать», − продовжив Гринюк.

До слова, друга частина наради у Клімчука проходила вже за зачиненими від журналістів дверима. ЗМІ попросили залишити овальний зал і Борис Клімчук передав слово голові обласної ради Анатолію Грицюку.

На нараді окрім очільника ДПА в області був присутній і прокурор краю Андрій Гіль та керівник СБУ у Волинській області Володимир Мельникович.

http://pravda.lutsk.ua/news/20166/
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 416 | Добавил: monkmax | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]