Главная » 2010 » Апрель » 25 » Міністр транспорту Азербайджану може завітати на Волинь, аби оглянути її інвестиційне поле
07:40
Міністр транспорту Азербайджану може завітати на Волинь, аби оглянути її інвестиційне поле
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук провів ряд важливих зустрічей в міністерствах Азербайджанської Республіки, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Зокрема, 22 квітня відбулась бесіда з Міністром транспорту Азербайджану Мамедовим, − повідомили у прес-службі голови ВОДА.

Зія Мамедов висловив подяку Борису Клімчуку за велику роботу та особисті контакти під час дипломатичної служби в Азербайджанській Республіці. Він відзначив, що завдяки особистій активності та професійній дипломатичності Бориса Клімчука відбулись позитивні зрушення в транспортній співпраці України та Азербайджану.

Міністр запропонував голові облдержадміністрації двосторонню співпрацю у реалізації деяких інвестиційних проектів у Волинській області, зокрема, в рамках підготовки до ЄВРО-2012. Борис Клімчук з вдячністю прийняв пропозицію та запросив його відвідати Волинську область. Він також подякував Міністру за особисте сприяння у поглибленні транспортних зв’язків між державами.

Борис Клімчук мав також розмову з Міністром закордонних справ Азербайджану Мамед’яровим. Зустріч супроводжував радник Посольства України в Азербайджанській Республіці Дмитро Божок.

Голова облдержадміністрації подякував Міністру за його сприяння у виконанні функцій глави дипломатичного представництва України в Азербайджанській Республіці.

Борис Клімчук відзначив, що за два останніх два роки двосторонні відносини між Україною і Азербайджаном успішно розвивалися, за цей час було реалізовано низку проектів.

У свою чергу Міністр також висловив задоволення міждержавними відносинами та відзначив вклад Надзвичайного та Повноважного Посла України в Азербайджанській Республіці в активізації двосторонньої співпраці.

Борис Клімчук також зустрівся і з керівництвом Державної нафтової компанії Азербайджанської Республіки. Цього ж дня Борис Клімчук провів прес-конференцію для провідних електронних та друкованих ЗМІ Азербайджану.

http://pravda.lutsk.ua/news/20162/
Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 448 | Добавил: monkmax | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]