Главная » 2010 » Январь » 8 » Ковель отримав допомогу з Німеччини
12:48
Ковель отримав допомогу з Німеччини
Уже традиційно у ці новорічні дні наше місто відвідують представники благодійного товариства „Допомога дітям” на чолі з його керівником Міхаелем Хааке з м.Вальсроде (Німеччина). Цьогоріч вони привезли подарунки дітям з малозабезпечених, багатодітних сімей, які відпочивали в Німеччині, - інформує офіційний сайт Ковеля.

Також солодощі та іграшки отримали вихованці дошкільних навчальних закладів №№6,7,13, громадської організації «Реабілітаційний центр». Медикаменти передали міськрайонній організації товариства Червоного хреста. 100 подарунків напередодні Різдва вручили діткам пільгових категорій.

Під час зустрічі з німецькими благодійниками міський голова Сергій Кошарук подякував їм за турботу та допомогу малозабезпеченим ковельським родинам, за гарну організацію відпочинку для юних городян. Він висловив сподівання, що нинішнім літом група хлопчиків та дівчаток знову проведе канікули у м.Вальсроде. В свою чергу пан Міхаель запевнив, що робота в цьому напрямку ведеться, уже є сім'ї, які готові прийняти дітей. Найважливіше протягом цих кількох місяців знайти педагогів-перекладачів, які опікуватимуться школярами під час їхнього перебування в Німеччині. Сергій Дмитрович запевнив, що це питання буде неодмінно вирішене.

В рамках багаторічної співпраці з містом-партнером Вальсроде зроблено чимало благодійних справ: надано гуманітарну допомогу у вигляді медичного обладнання, іграшок для дитячих садків, одягу для соціально незахищених категорій ковельчан. Школярі неодноразово мали змогу відпочити та оздоровитись під час канікул в Німеччині. Фінансування організації здійснюється завдяки добровільним внескам німецьких сімей та спонсорській підтримці.

http://www.simya.com.ua/articles/59/29666/


Категория: НАШІ НОВИНИ | Просмотров: 588 | Добавил: monkmax | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]